0800 118 100

Hlavná stránka  O banke  Tlačové centrum  Tlačové správy  Archív  Komerční banka Bratislava významne mení svoju obchodnú stratégiu i obchodný model

Všetky tlačové správy

Utorok, 22. 6. 2010

Vážení klienti,
radi by sme Vás informovali, že KB Bratislava významne mení svoju obchodnú stratégiu i obchodný model zameraním sa na poskytovanie služieb výlučne firemnej klientele, a to veľkým spoločnostiam a top korporáciám.

V nadväznosti na novú obchodnú stratégiu banky dochádza k uzatvoreniu obchodných centier a ukončeniu poskytovania hotovostných služieb, a to s účinnosťou od 1. septembra 2010. Úplne uzatvárame obchodné centrá v Banskej Bystrici a Žiline. V obchodných centrách v Bratislave a Košiciach uzatvárame len bankové haly a hotovostné operácie.

Komerční banka Bratislava, a.s. (KB Bratislava) pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Prioritne sa zameriava najmä na poskytovanie služieb firemného bankovníctva veľkým klientom. Je dcérskou spoločnosťou Komerční banky, a.s. (KB), ktorá je v Českej republike lídrom v oblasti firemného bankovníctva a členom finančnej skupiny Société Générale (SG), ktorá obsluhuje firemných klientov vo viac ako 40 krajinách sveta. Vďaka tomuto silnému zázemiu môže KB Bratislava skvalitňovať a rozširovať ponuku svojich produktov a služieb v prospech veľkých firemných klientov.

Ďakujeme Vám za porozumenie a dovoľte nám poďakovať sa Vám za spoluprácu a dôveru, ktorú si veľmi vážime.

O ďalších zmenách v tejto súvislosti Vás budeme priebežne včas informovať.

Volanie zo Slovenska zdarma

0800 118 100